joi, 15 decembrie 2011

Chivotul celor 10 Minciuni

Ok,deci asta,pe departe e cea mai tare abureala de zeci de ani incoace,jur,cum poti sa sustii ca acest obiect divin(indiferent cum ati luao,ca esti credincios sau nu),sa fie mutat,cand toata media si toata "clericimea" a subliniat faptul ca e disparut si ca nimeni nu a vazut acea "piesa de mobila".

Biserica Ortodoxa din Etipia sustine ca are in posesia acest lucru divin inca din anii '60,cam de pe cand inca se cauta acest artefact de iti da +10 Prostie la armura ta de Necromancer,nivelul 83,adica serios,dupa mii de ani,sugerezi ca ai in posesie acest artefact si ca il muti din lacasul sau sfant,pe motiv...ca ploua in casa?Serios?Aurul nu rugineste din cate stiu eu,iar un loc unde trebuie tinut astfel de lucruri(ca totusi,vorbim de un posibil chivot de peste 2000 de ani),nu ar trebuii sa aiba climatronic ca la masina?

Adica pe bune,temperatura,umiditatea si inca alte chestii trebuie puse la punct cand ai in posesie un astfel de obiect,de aceea nu tind sa cred aceasta stire,fiind doar un "fas" de moment ca sa mai prinda niste puncte de rating(la ce s-a ajuns in ziua de azi...).

Toti stim,sau majoritatea,ce inseamna acest obiect pentru religia crestina,indiferent ca vorbim de cea catolica sau ortodoxa(lacasul din Etiopia face parte din ramura crestin-ortodoxa),se spune(vehiculeaza) a fi facut din aur si lemn de acacia si cu doi ingeri pe el(desi,"chip cioplit",nu intra in legile Sale,facand DOAR referire la EL nu si la avangarda Sa),la comanda lui Moise.

Acest obiect de mare importanta,in primul rand,ca se spune despre el ca cine il atinge moare,ar fii foarte frumos sa fie testat pe cei condamnati la moarte,ha..ar fii chiar interesant sa aud o sentinta: "Esti condamnat la moarte prin chivoteala!",serios?

Tind,ca si inainte sa zic/cred,ca e o abrambureala mai mare deacat Abramburica,asa ca celor ce au subliniat acest..."fas",pe site-urile/posturile de televiziune ca mare stire,nu am de cat sa le zic,"RUSINE!" si...HA HA!

Nimeni nu poate crede asa ceva,pana la dovezi contrare,logic,cat despre mediatizarea motivului si motivul in sine,mi se pare absolut ridicol si de tot rasul.
"Desi nimeni nu a vazut acest...",relateaza site-ul ProTV-ului,el este pazit de un batranel(care e orb?)care se pare nici nu isi da seama ce pazeste si nici nu are voie sa paraseasca incinta,desi suna prea a la "Indiana Jones",sunt sigur ca au fost o groaza de extremitati aplicate de mai marii unor credinte(Razboiele Sfinte si alte balarii).

Pe scurt,e de ras subiectul si probabil o sa se stinga la fel de rapid cum a si intrat pe site-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu