miercuri, 14 decembrie 2011

Vanessa si Melissa,fetele Guilt-more!

Aceste doua vrajitoare(cica),au escrocherit,multe persoane pentru foarte multi bani,pentru a citi in ceasca de cafea,a scoate pe Satana si alte balarii de natura prosteasca,vorbim in fiecare an de milioane de euro,pe care aceste doamne(nu numai ele)fac bani fiindca Romania inca este plina de superstitiosi si oameni inculti.

Un am care a citit si a facut si el o scoala ca lumea,nu cred ca poate cadea capcana unor astfel de aiureli,nu neg ca multi din care se duc,se duc fiindca sunt incapabili emotional,sa treaca peste unele probleme sau sa le rezolve pe o cale legala/amiabila cu oricare ar avea acea persoana probleme.

Suntem in 2011,trecem in 2012,nu mi se pare normal ca la 2000 de ani de la Zeii Antici,inca mai sunt practici pagane,atat de legale si permisibile,nu imi vine sa cred ca lumea inca mai crede in astfel de prostii si chiar si asa,de unde ai tu credinta asta in tine,cat sa crezi intro femeie care taie gaini,ca are vreo legatura cu Dumnezeu?
De cand puterile Divine au inceput sa isi deschida afaceri pe pamant,prin acesti oameni?...si totusi,cum poti sa pierzi 500.000 Euro?(Oana Zavoranu).

Mi se pare o idee buna,impozitarea/interzicerea acestor practici,desi prima varianta imi miroase,a actiune politica,in favoare acestor doamne/domni.

Asa ca,etnia rroma,a ajuns sa actioneze pe plan larg,mai bine decat Carrefour,unii se ocupa de prostitutie,trafic de carne vie(poate sa insemne si altceva decat prostitutie),alti de cersit,alti de ghicit si scos pe Dracu'.
O mare familie,ocupandu-se de ce stie ea mai bine,nu vreau sa discriminez pe nimeni,desi sunt multi oameni care fac asa ceva de etnie rroma,sunt si mai multi care mor de foame si abia daca apuca sa munceasca tocmai din cauza stereotipurilor.



Ar fii tare interesant sa ii ia la purecat,totul impozitat,totul pe hartie,verificat,totul legal,asa,macar fura Statul de la toti nu de la unii,nu e frumos sa vezi un om care practica asa ceva,ca are Porsche in curte,un castel cat Palatul Parlamentului si el inca ia ajutor social,cand imi zambeste cu dintii de aur in gura.
Pe scurt,ca subiectul e antic si vast,e cam timpul sa ne ridicam in fata acestor escrocherii,sa le dam in vileag(desi e mai greu cand deja,vad ca ele sunt eliberate de un judecator care eu stiu...cine stie),sa nu mai dam crezare acestor superstitii si sa fim mai cititi.
Daca ar fi stat la scoala,ca e gratis(multumita lui Cuza) multi oameni,nu ar fi cazut in astfel de capcane.

Personal,stiu de ce sunt in stare aceste familii/clanuri,din fericire,nu a trebuit sa ma imprumut la vreun camatar si nici sa doresc sa mi se ghiceasca in lapte,dar va spun cu mana pe inima,ca multi...tare multi,profita de prostia unora,si credeti-ma,doamnele alea nu au 4 clase terminate(pe capu' lor).

Asta e Romania,o tara a tuturor posibilitatilor,indiferent ca sunt legale sau nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu